Nieuw account aanmaken


Sneller een account aanmaken? Meld je dan aan via je Facebook account! Op die manier kun je direct gebruik maken van MyNewCrush.nl zonder dat we je account eerst goed moeten keuren. Vanzelfsprekend plaatsen we niets op je tijdlijn en we maken je Facebook profiel ook niet openbaar. We gebruiken hem puur voor je eerste profiel informatie! Als je een account aanmaakt zonder Facebook kan het tot 24 uur duren.

   |   Account aanmaken met Facebook

... óf ...
Account gegevens verplicht

Dit zijn de gegevens die je gaat gebruiken om in te kunnen loggen. Jou wachtwoord wordt zwaar versleuteld en bewaard op een manier waar hackers niet mee uit de voeten kunnen. Zo weten we zeker dat ons systeem niet te hacken is. Natuurlijk is het wel belangrijk dat je jouw wachtwoord voor jezelf houd.

e-mail adres

wachtwoord

wachtwoord herhalen
Persoonsgegevens verplicht

We willen graag weten wie je bent. Dit deel van je profiel moet je nog verplicht invullen, zometeen kun je er voor kiezen om dingen weg te laten. Alles wat je hier tegen komt is publiekelijk in te zien, je account gegevens (e-mail adres) blijft geheim.

voornaam

ik ben een...

geboortedatum

provincie

ik val op...
Overige informatie niet verplicht

Deze informatie wordt op je profiel getoond. Het is niet verplicht om in te vullen maar we raden je wel aan om je profiel zo compleet mogelijk te maken. Wanneer het duidelijk is wie je bent en wat je zoekt zul je zien dat je meer berichten krijgt. Jij wilt immers ook graag weten met wie je aan het praten bent, toch?

Deze informatie kun je ook nog achteraf toevoegen en/of wijzigen nadat je bent ingelogd.

heb je tatoeages?

heb je piercings?

rook je?

ben je gelovig / wat is je religie?

wat doe/deed je voor opleiding?

wat zijn je interesses?